Activiteiten

De Gouden Karper organiseert diverse activiteiten om de verenigingen in de regio te ondersteunen.

Lees hieronder meer over onze lopende actie(s).

Spaar mee en scoor dubbel!

Hotel Café Restaurant De Gouden Karper en lokale en regionale verenigingen gaan samen een nieuwe manier van sponsoring vorm geven.

Elisabeth Remmelink: “Wij gaan een leuke kortingsactie starten waarmee leden drie voordelen hebben: ze gaan lekker eten, sparen voor hun eigen korting en ze sparen voor sponsoring voor hun vereniging. Wij doen dat door middel van een strippenkaart. Voor iedere vereniging maken we een eigen kaart. Bij ieder bezoek aan De Gouden Karper krijgen zij stempels. Bij vijftien stempels is de strippenkaart vol en kan de kaart worden ingeleverd. Vervolgens krijgt de gast €15,- korting bij zijn volgende bezoek aan De Gouden Karper en de vereniging krijgt een bedrag €5,- per volle kaart!”

De deelnemende verenigingen zijn:

Tennisvereniging LTC Drieslag, voetbalvereniging HC’03, Keppelse golfclub, Vrouwen van Nu DHK, Doetinchemse Hockey Club, Hummels Gemengd Koor en WEB Kunst Wandelroute.

Elisabeth Remmelink: “Als restauranteigenaar word je vaak benaderd om sponsor te worden van een club of vereniging. Wij hebben deze manier van sponsoren bedacht, omdat het zo voor beide partijen een leuke actie is. Voor De Gouden Karper is de eigen regio heel belangrijk en wij zouden het leuk vinden als zij ons komen ontdekken. Wie dus van lekker eten houdt en daarnaast zijn club of vereniging wil steunen kan gebruik maken van deze strippenkaartactie.”

Voorwaarden voor het gebruik van de stempelkaart:
– Gezelschappen tot maximaal 10 personen.
– Tijdens Vive la France en de Hummelse kermis kunt u niet sparen.