Arrangementen

Een paar dagen er tussen uit! Heerlijk fietsen en wandelen door de bosrijke omgeving van Hummelo. Kom genieten van de persoonlijke gastvrijheid en nostalgie van ‘De Gouden Karper’. Even onthaasten in de Achterhoek en proeven van onze klassieke gerechten.

Maak gebruik van de diverse aantrekkelijke arrangementen, aangepast aan de seizoenen.
Klik op de onderstaande arrangementen voor meer informatie.

Groepsarrangementen

De Gouden karper zorgt niet alleen voor eten en drinken. Wat dacht u van een ontvangst bij ons met een hapje en een drankje, waarna u een leuke activiteit gaat doen. Na afloop komt u weer bij ons terug voor lunch of diner.

Bekijk arrangement

Achterhoeks Arrangement

Honderden jaren horeca belevenis in één arrangement: twee Familie Horeca bedrijven in de Achterhoek bieden een sportief en culinair arrangement aan onder de naam Achterhoeks Arrangement. 

Bekijk arrangement

Arrangement Duckstoer

De Achterhoek verkennen in je eendje! Beleef de Achterhoek op een bijzondere manier! U rijdt in een authentieke Citroën 2CV6, ook wel de lelijke eend genoemd. Het nostalgische rijgedrag, de soepele vering en het unieke schakelen dwingen je tot onthaasten.

Bekijk arrangement

Happen en Trappen…..en slapen

De Achterhoek is uitgeroepen tot ‘het beste fietsgebied van Nederland’. Onze regio is dan ook de ideale be­stemming voor een dagje ‘Happen en Trappen’. Onderweg geniet u van prach­tige vergezichten waar kastelen, landgoederen, bossen, riviertjes en sfeervolle dorpjes elkaar afwisselen.

Bekijk arrangement

Golfarrangementen

In de bossen van Hummelo en Keppel ligt op 2 km afstand van de Gouden Karper de prachtige 18 holes golfbaan van de Keppelse Golfclub. U speelt langs prachtige bosranden en uitdagende waterpartijen met uitzicht op Hoog-Keppel.
 

Bekijk arrangement