Happen en Trappen…..en slapen

De Achterhoek is uitgeroepen tot ‘het beste fietsgebied van Nederland’.

Onze regio is dan ook de ideale be­stemming voor een dagje ‘Happen en Trappen’. Onderweg geniet u van prach­tige vergezichten waar kastelen, landgoederen, bossen, riviertjes en sfeervolle dorpjes elkaar afwisselen.

In ons gebied rijdt u de route ‘Rondje Achterhoek’. U begint tussen 10 en 11 uur met koffie en gebak bij ons. Dan fietst u naar De Gouden Leeuw in Bronkhorst waar een voorgerecht voor u klaar staat. De soep krijgt u geserveerd in Hotel Bakker in Vorden. Dan weer op de fiets naar het hoofdgerecht in De Groes in Zelhem en de laatste stop is in Doetinchem bij Hotel Villa Ruimzicht. Na een heerlijk dessert fietst u terug naar ons. En wat is dan heerlijker om nog even na te genieten op ons terras met een drankje en dan te blijven slapen? Voor meer informatie over de route en om te reserveren kijkt u op www.happenentrappen.nl, of u klikt op onderstaande banjer.

Blijft u bij ons slapen, dan bieden wij de overnachting voor € 42,50 per persoon aan, inclusief ontbijt (o.b.v. 2 personen). Op basis van 1 persoon kunt u bij ons voor € 52,50 inclusief ontbijt overnachten.

Mocht u niet met uw eigen fiets komen dan is er de moge­lijkheid om bij ons fietsen te huren.