Wild- en wijnavond

Wild- en wijnavond
29-10-2018Wild- en wijnavond

Een sfeervolle thema avond met heerlijke wildgerechten en bijpassende wijnen van 
Wijnhandel Appeldoorn in Velp.

De avond begint om 18.30 uur met een aperitief. Vervolgens serveren wij een 4- gangen menu waarbij wij het hoofdgerecht in buffetvorm presenteren. 
Gedurende de avond is er entertainment aanwezig. 

4-gangen diner inclusief een passend glas wijn bij ieder gerecht: € 67,50 p.p. 
Reserveren gewenst.

WEB Kunstwandelroute

Voor de 20e keer vindt de WEB Kunstwandelroute plaats op landgoed Enghuizen. 
Vanaf Pasen ( 21 april)  tot en met Pinksteren ( 10 juni)  is het bos weer voorzien van unieke kunst.

Via deze link kunt u alvast inspiratie opdoen. 
Paul van Druten filmde vorig jaar zijn wandeling over het landgoed en heeft het aangevuld met muziek van Willem Sprick (Wizard of Drones).

Wilt u na of voor de wandeling iets eten? Wij serveren een Kunstlunch à € 11,50 bestaande uit een vegetarisch of vlees twaalf uurtje met koffie, thee, melk of frisdrank. 

De extra dikke jubileumcatalogus kunt u voor € 5,- per stuk kopen in ons café. 

We wensen alle kunstwandelaars veel plezier.

Meer informatie


 

HIPP en Simplify op Kunstwandelroute

Het Instituut voor Praktische Poëzie (kortweg HIPP) treedt op 21 april samen met de dames van Simplify op tijdens de eerste zondag van de jubilerende Kunstwandelroute, die dit jaar voor de 20e keer plaatsvindt, op het landgoed Enghuizen in Hummelo.
Edine Hiddink (zang) en Janneke Jolink (zang en gitaar) vormen samen Simplify. Ze zorgen op de Poëzieklinkplek van de Kunstwandelroute voor de muzikale noot tussen de poëzie van Bert Scheuter, Hans Mellendijk en Louis Radstaak. Dit drietal staat al sinds jaar bekend als HIPP. Ze zijn al vanaf de eerste keer in 2009 dat de poëzie z’n entree maakte in de kunstwandelroute bij het evenement betrokken. De optredens van Simplify en Hipp vinden plaats van 14.30 tot 16.00 uur. De Poëzieklinkplek bevindt zich aan de route op 200 m van boerderij De Klevenhorst, waar bij slecht weer naartoe uitgeweken wordt.

De Kunstwandelroute is te bezoeken van de eerste zondag van Pasen tot en met de eerste zondag van Pinksteren. Langs de 2,5 km lange wandeling over het landgoed staan zo’n 30 kunstwerken. De routebeschrijving annex catalogus van de Kunstwandelroute is voor 4 euro verkrijgbaar bij hotel 'De Gouden Karper' aan de Dorpsstraat 9 in Hummelo of bij café FF naar Steef, aan de Dorpsstraat 1.

Deze locaties zijn tevens het begin- en eindpunt van de route.