Spa(a)r actie

De spaarkaarten kunnen in de maand maart worden ingeleverd

Wisseling keukenteam

Een nieuw jaar betekent in ons geval ook een wisseling in ons keukenteam.

Onze voormalige chef-kok Egbert Beerta heeft het stokje overgedragen aan voormalig Sous-Chef Rick Dashorst. Dit betekent echter niet dat we de heerlijke gerechten van Egbert moeten missen, hij blijft gelukkig gewoon nog doen waar zijn passie ligt, namelijk koken! Rick Dashorst heeft op zijn beurt het stokje van Sous-Chef overgedragen aan Jordy Rietman. Samen zullen zij het keukenteam gaan aansturen en zorgen voor heerlijke gerechten! Succes heren!

Lazy sunday

Gamba’s eten in februari

In februari kunt u, van maandag tot en met donderdag weer genieten van onze bekende (ongepelde) knoflookgamba’s!

Vele gasten gingen u al voor.

Onze gamba’s worden geserveerd met frites, salade en huisgemaakte sausjes.

€27,50 per persoon (max. 30 stuks)

Wenst u extra gamba’s, dit is uiteraard mogelijk tegen een meerprijs.

Gerecht bij De Gouden Karper

Tour de Krent

Deze autoroute  voert u door het karakteristieke coulisselandschap van Montferland, Oude IJsselstreek, Doetinchem en Bronckhorst.

Inclusief fotopuzzel.

Valentijnsdag

Op woensdag 14 februari is het weer de dag van de liefde en tijd om samen te genieten van een gezellig samenzijn. Wie neemt u mee uit eten en verrast u met een heerlijk diner van ons? Wij koken graag voor u!

Pasen en de start van de kunstwandelroute

Pasen valt vroeg dit jaar en dat betekent dat eind maart, namelijk de 31e Pasen gevierd wordt en tevens de Kunstwandelroute van start gaat. Tussen Pasen en Pinksteren kunt u genieten van prachtige Kunst op Landgoed Enghuizen.

Omdat de Paas- en Kerstbrunch vorig jaar zo’n succes waren gaan we dat dit jaar weer doen!

 

Start de Pasen goed met een heerlijke Paasbrunch!   

Op Eerste Paasdag serveren wij een uitgebreid brunchbuffet in Gouden Karper stijl!

Van 11:30 – 14:30

 

Start met een glaasje bubbels

Buffet bestaande uit diverse broodsoorten, vleeswaren en kazen, salades, warme- en koude gerechtjes en natuurlijk ei!

Daarbij koffie, thee, (karne)melk en vruchtensappen.

Volwassenen 49.5

Kinderen 22.5

Graag reserveren voor zondag 24 maart!

 

Naast onze brunch kunt u uiteraard ook genieten van een 3-gangen paasmenu en van de andere gerechten van onze a la carte kaart!