Winterkaart

Koude voorgerechten

Bonbon van zalm
€ 13,50

met kreeftenmousse

Visserslatijn
€ 16,00

Gerookte en gemarineerde zalm, gerookte paling, gerookte forel en makreel

Groene salade met Prosciutto di Monastero
€ 12,00

Fourme d'ambert en noten


Ook vegetarisch te bestellen € 10,-

Carpaccio van ossenhaas
€ 13,50

met truffelmayonaise, rucola en oude kaas


Ook met eendenlever te bestellen € 16,-

Klassieke steak tartare
€ 13,00

Warme voorgerechten

Champignons in een krokant jasje
€ 9,75

met een knoflooksaus

Loempia gevuld met geitenkaas
€ 11,50

op een salade van haricots verts met jam van gele cherrytomaatjes

Huisgemaakte garnalenkroket
€ 5,00

met cocktailmayonaise


per stuk

Soepen

Runderbouillon
€ 7,00

met tuinkruidenroom en snippers Prosciutto di Monastero

Doesburgsche mosterdsoep
€ 7,00

met spekjes en prei

Tomatensoep
€ 6,50

met partjes tomaat, balletjes en rijst

Romige kreeftensoep
€ 9,00

Hoofdgerechten - Vis

Kreeft gegratineerd met Hollandaise saus (half)
€ 18,00

Heel € 28,-

 

Twee gebakken sliptongen
€ 23,50

met remouladesaus

Kabeljauw
€ 22,50

met mosterdsaus

Gebakken zeetong (450 gr)
€ 35,50

Hoofdgerechten - Vlees

Kalfstong en kalfssukade
€ 23,50

met Madeirasaus

Kalfszwezerik
€ 27,50

met morillesaus en groene asperges

Tournedos
€ 28,00

met stroganoffsaus

Schnitzel
€ 19,50

op een bedje van spek, uitjes en champignons

Varkenshaas
€ 22,50

met champignon roomsaus

Parelhoen
€ 23,50

met spitskool en eigen jus

Hertenbiefstuk
€ 27,50

met oesterzwammen en rode wijnsaus

Hoofdgerechten - Vegetarisch

Risotto
€ 17,00

met champignons, oesterzwammen, groene asperges en Hollandaisesaus

Proeverij van vegetarische gerechten
€ 19,00

Voor de kinderen t/m 12 jaar

Klein kopje tomatensoep
€ 3,50
Kleine carpaccio
€ 8,50

van ossenhaas met oude kaas

Champignons
€ 6,50

in een krokant jasje met roomsaus

Mootje kabeljauw
€ 10,50
Kroketje of twee knakworstjes
€ 5,50
Hamburger
€ 11,00

met een broodje


zonder broodje € 10,-

Desserts

Kaasbordje
€ 11,50

met vijgencompote en kletzenbrood

Met een glaasje vintage port € 16,-

Crème brûlée
€ 7,50

met mokka ijs

Amarene en vanille ijs
€ 7,50

met warme kersen

Chocolade - karameltaart
€ 8,50

met zeezout en karamelijs

Chipolata pudding
€ 7,50

met marasquinsaus

Dame blanche
€ 7,75

vanille ijs met warme chocolade en advokaat

Griesmeel crème
€ 7,50

met warme rode bessen saus

Kinderijsje
€ 3,50

vanille of amareneijs in een leuke beker om mee te nemen