Winterkaart

Koude voorgerechten

Tartaar van paling
€ 13,50

met tzatziki, salade van appel en kommer en een kletskop van kerrie

Achterhoekse charcuterie
€ 14,00

van Slagerij de Schelder met een paddenstoelen-notenpaté en rode uien konfijt

Visserslatijn
€ 16,50

Gerookte en gemarineerde zalm, gerookte paling, gerookte forel en Hollandse garnalen

Vegetarische paddenstoelen-notenpaté
€ 11,00

met groene salade en rode uien konfijt

Carpaccio van ossenhaas
€ 13,50

met truffelmayonaise, rucola en Hummelse oude kaas


Ook met ganzenlever te bestellen € 17,50

Klassieke steak tartare
€ 15,00

Warme voorgerechten

Champignons in een krokant jasje
€ 9,75

met een knoflooksaus

Loempia gevuld met geitenkaas
€ 12,00

op een salade van haricots verts met jam van gele cherrytomaatjes

Huisgemaakte garnalenkroket
€ 6,00

met cocktailmayonaise en gefrituurde peterselie


per stuk

Gebakken ganzenlever
€ 17,50

met gekarameliseerde appeltjes, brioche brood en portsaus

Soepen

Runderbouillon
€ 7,50

met tuinkruidenroom en snippers Achterhoekse Nekka

Doesburgsche mosterdsoep
€ 7,50

met spekjes en prei

Tomatensoep
€ 7,00

met partjes tomaat, gehaktballetjes en rijst

Romige kreeftensoep
€ 10,00

Hoofdgerechten - Vis

Kreeft gegratineerd met Hollandaise saus (half)
€ 18,00

Heel € 32,-

 

Twee gebakken sliptongen
€ 24,00

met remouladesaus

Schelvisfilet
€ 22,50

met limoenrisotto

Gebakken zeetong (450 gr)
€ 37,50

Hoofdgerechten - Vlees

Kalfssukade en kalfsoester
€ 24,00

met Madeirasaus

Kalfszwezerik
€ 27,50

met morillesaus en groene asperges

Tournedos
€ 28,50

met stroganoffsaus

Schnitzel
€ 20,00

op een bedje van spek, uitjes en champignons

Varkenshaas
€ 23,00

met champignon roomsaus en snijbonen

Parelhoen
€ 24,00

met spitskoolpuree en eigen jus

Hertenbiefstuk
€ 27,50

met oesterzwammen en rode wijnsaus

Hoofdgerechten - Vegetarisch

Risotto
€ 18,00

met champignons, oesterzwammen, groene asperges en Hollandaisesaus

Zwarte bonenburger
€ 14,50

met boerenkaas, frisse salade en frites

Voor de kinderen t/m 12 jaar

Klein kopje tomatensoep
€ 3,50
Kleine carpaccio
€ 8,50

van ossenhaas met oude kaas

Champignons
€ 7,00

in een krokant jasje met roomsaus

Visfilet
€ 10,50

met risotto

Kroketje
€ 6,50

met frites

Twee knakworstjes
€ 5,50

met frites

Hamburger
€ 11,00

met frites, tomaatjes en komkommer

 

Desserts

Kaasbordje
€ 12,50

met vijgencompote en kletzenbrood


Met een glaasje vintage port € 16,50

Crème brûlée
€ 8,00

van sinaasappel en sinaasappelijs

Cheesecake
€ 8,00

met cheesecake ijs en rood fruit

Brownie
€ 8,50

met witte chocolade ijs en pure chocolademousse

Chipolata pudding
€ 7,50

met marasquinsaus

Dame blanche
€ 8,00

vanille, chocolade en advokaat ijs met chocoladesaus en advokaat

Griesmeel crème
€ 7,50

met appeltaartsaus

Kinderijsje
€ 3,50

vanille of chocolade ijs in een leuke beker om mee te nemen