Zalen

Muziekavonden, bruiloften, diners, bedrijfsfeesten, vergaderingen of lezingen? Voor gezelschappen van 25 tot 250 personen zijn er twee prachtige zalen: de ronde zaal met partytuin en de grote feestzaal.

 

De Ronde Zaal met party tuin
De ronde zaal ademt door de fraaie kroonluchters en de pluche stoelen de sfeer uit die De Gouden Karper zo karakteristiek maakt. Hij is geschikt voor gezelschappen van 25 tot 85 personen. In het midden is een fraaie parketvloer, als geen ander uitnodigend voor een dansavond met of zonder diner. Direct naast de zaal ligt een fraaie tuin, heerlijk om in de zomermaanden een borrel te drinken. De ronde zaal leent zich dan ook perfect voor familie- of bedrijfsfeesten met een buffet, verjaardagsvisites en vergaderingen.

De Grote Feestzaal
De grote feestzaal kan liefst 250 personen herbergen en wordt veel gebruikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, lezingen, muziekavonden en vergaderingen. Er is een toneel, waar optredens kunnen plaatsvinden of een band kan staan zodat er genoeg ruimte in de zaal is om te kunnen dansen. De mooie parketvloer is hier dan ook ideaal voor. Is het gezelschap groter dan 250 personen? Dan kunnen de beide zalen in combinatie worden gebruikt. De Gouden Karper vertaalt als geen ander de Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid, ook voor gezelschappen van 350 personen!

Feesten & Partijen
Organiseert u een gezellig samenkomen met familie of vrienden? Bij de Gouden Karper bent u in de beste handen als u iets te vieren hebt. Een knus partijtje in ons café, groot feest in onze zaal of een intiem dinertje met uw dierbaren. Bekijk de mogelijkheden en prijzen in het keuzemenu.

Keuzemenu
Dinerbuffetten - Verjaardagsvisite - Avondfeesten - High Tea - Walking Dinner - Lunch / Brunch - Bedrijfs-, famillie-, of vrijgezellenfeest